Bewertungen

Bewertung 020720

Gelbes Logo smile 180620
Ragheb Ahmed
Ägypten
telc C1 Hochschule ansehen

 

كانت تجربة جيدة في معهد بيرفكت.. مش طاقم من المدرسين المميزين في كورس B2 شكر خاص للمعلمين Kübra & Patrick ثم تحضر واجتياز امتحان التلك

02.07.20

Bewertung 010720

Gelbes Logo smile 090620
Lepeng Bai
China

 

Die Lehrerinnen und Lehrer sind geduldig und nett. ❤️Ich habe Telc C1 Prüfung bestanden.✌️‎

01.07.2020

Bewertung 280620

DSH Studentin
Sabine Siguem
Kamerun
DSH 2 ansehen

 

salut.j’ai fais le B2 et le C1 à Perfekt Deusch et à la fin grâce à la compétence des professeurs et du matériel à la disposition des élèves j’ai pu obtenir à la fin un DSH 2. Merci Perfekt Deusch. Je le recommande à toute personne voulant réussir à un DSH. merci

28.06.2020

 

Bewertung 300620

Gelbes Logo smile 180620
Amira Fl
Tunesien

 

 

مدرسة رائعة خاصة إدارة متفهمة و متعاونة و اساتذة كفوئين و مرحين من احسن التجارب التي عشتها خاصة انهم ساعدوني كثيرا 😍

30.06.20
 

Bewertung 270620

Gelbes Logo smile 310
Alireza Kadkhoda
Iran

 

 بنده سطح ب دو و س یک رو تو این اموزشگاه خوندم و بسیار راضی بودم و به همه دوستان پیشنهادش میکنم.

27.06.2020

 

Bewertung 260620

Gelbes Logo smile 310
Lauraine Tazanou
Kamerun

 

 Perfect Deutsch est un très bon institut d’apprentissage de la langue allemande. J’y ai fait le B2 et c1 et j’ai vraiment apprécié l’environnement et la team. Je conseille vraiment à mes frères camerounais d’y aller et ils ne seront jamais déçu.

26.06.2020

 

Bewertung 250620

Gelbes Logo smile 090620
Chach Cheibani
Mauretanien

 

لقد درست في معهد Perfekt-Deutsch لقد كانت تجربة أكثر من رائعة. يتميز المعهد بأساتذة متميزين و بطريقة للتدريس جميلة جدا. أنصح كل الطلاب الراغبين بتعلم الألمانية بالتسجيل في هذا المعهد

16.06.20

Bewertungen 180620-2

Gelbes Logo smile 180620
Willy Tchouankap
Kamerun
telc C1 Hochschule

 

Perfekt deutsch est parmi les meilleurs centre de langues en Allemagne les professeurs sont a l’attention de tous les apprennent et l’ambiance est très bonne
 
18.06.2020

Bewertung 180620

Studentin telc C1 Hochschule Bateni Fatemeh
Fatemeh Bateni
Iran
telc C1 Hochschule

 

سلام دوستان.من سطح ب۲ رو در پرفکت دویچ گذراندم و خیلی راضی هستم.پیشنهاد میکنم شما هم این آموزشگاه را انتخاب کنید😍

17.06.2020

Bewertung 17062020

Gelbes Logo smile 090620
Roman Shuklinov
Ukraine
telc C1 Hochschule ansehen

Навчався в Perfekt Deutsch січень-квітень 2020, після закінчення школи склав іспит Telc C1 Організація курсу: на високому рівні, від реєстрації на курс до складання іспиту, завжди своєчасно отримував інформаційну підтримку з питань курсу та екзамену Навчальна програма спрямована на підготовку до конкретного мовного іспиту (Telc, DSH), після проходження курсу іспит сприймається як звичайна контрольна робота, що підвищує шанси на успішну здачу екзамену. Вчителі, які викладали курси B2, C1, та факультативи – професіонали. Максимально ефективно використовують час, присутній індивідуальний підхід. Окремо хотів би розповісти про курс Telc C1. З зв’язку з коронавірусом другу половину курсу я вивчав онлайн. Я не очікував, що навчання в режимі онлайн може бути таким ефективним і мати переваги у порівнянні зі стандартним курсом. Перевагами є економія часу, грошей та ширші технічні можливості, наприклад, при групових заняттях можна спілкуватися з мовним партнером в окремому чаті, але я б з задоволенням повернувся б до живого спілкування. Місце проведення курсу м. Дортмунд. З точки зору транспортної інфраструктури, у порівнянні з Баварією, Берліном це рай для студентів та туристів. Наявні бюджетні арейропорти, також учні школи можуть придбати проїздний документ по пільговій ціні, який дійсний по великій частині НРВ. Житло відносно доступне. Однак, рекомендую розпочинати пошуки мінімум за два місяці до початку курсу. Я обрав екзамен Telc C1, оскільки він є безстроковим, всі частини екзамену можна здати на протязі одного дня, мені подобається його структура, екзамен відбувається кожен місяць. Недолік такого екзамену: копію сертифіката необхідно нотаріально засвідчувати. В моєму випадку, я мушу витрачати час на пересилку документів в Україну. Надіюся, що в майбутньому цей процес можна буде перевести в електронну форму Я дуже радий, що обрав саме цю школу.

13.06.2020

logo perfekt deutsch dortmund

ADRESSE:
Thomasstraße 18-20, 44135 Dortmund

KONTAKT VOR ORT:
Montag - Donnerstag: 11:00 - 13:00 Uhr

Zahlungsmöglichkeiten